Traumatologia – 8. painos

75,00125,00

Varastossa

Traumatologia-oppikirjan täysin uudistettu ja ulkoasultaan moderni 8. painos on kandin traumatologian oppien kulmakivi, toimii hakuteoksena yleislääkärin vastaanotolla, vastaa erikoistuvan kiperiin kysymyksiin ja päivittää kokeneimmankin kliinikon tiedot traumatologian uusista tuulista.

Kuvaus

Odotettu Traumatologia-teoksen 8. painos tarjoaa kattavat perusteet traumatologisten potilaiden tutkimiseen ja hoitoon. Kirjassa kuvataan perusteellisesti vammamekanismit, eri kehonosien vammat, traumapotilaan hoitoketju ensihoidosta leikkaussaliin ja kuntoutukseen sekä traumapotilaiden erityistilanteita ja -potilasryhmiä.

Täysin uudistettu ja ulkoasultaan moderni teos toimii oppikirjana lääketieteen perus- ja erikoislääkärikoulutuksessa sekä hakuteoksena terveydenhuoltohenkilöstön käytännön työssä niin traumapotilaita hoitavissa pisteissä kuin perusterveydenhuollossakin.

Teoksen kirjoittajakunta edustaa alansa parasta asiantuntemusta, ja toimituskunta koostuu kokeneista ortopedian ja traumatologian asiantuntijoista kautta Suomen.

Toimituskunta: Heikki Kröger, Hannu Aro, Ole Böstman, Jan Lassus, Jari Salo.

8. täysin uudistettu painos, Kandidaattikustannus Oy, 2019.
ISBN 978-951-8951-45-5, 827 sivua.

Saatat myös pitää...